Popis produktu
Vyzkoušejte osvědčené postupy na zdravá a výživná jídla plná zeleniny, luštěnin a zdravých obilovini. Petr Klíma, který všechny recepty vymyslel, uvařil i nafotil, je také autorem dalších úspěšných veganských kuchařek, Luštěninové a Obilovinové.
Kuchařka je rozdělena podle ročních období a nabízí recepty jak na českou klasiku ve veganské podobě, tak na moderní pokrmy ovlivněné světovou kuchyní, vždy však kompletní sezónní menu pro každou příležitost, od salátů a pomazánek přes polévky, hlavní jídla až po dezerty. Kromě receptů ze sezonních a lokálních, běžných i méně známých druhů zeleniny, jako je například tuřín, vodnice či kadeřávek, skýtá kuchařka i pohled na roční koloběh na farmě a farmářském trhu.
Úspěšný titul se dočkal druhého vydání v upraveném grafickém provedení. Oproti prvnímu vydání došlo k vizuální změně (změna grafiky), obsahově zůstal titul stejný.
Petr Klíma
Šéfkuchař školní jídelny na ZŠ Hansaulka na Praze 6 a autor tří vegan kuchařek. více
DMOC | 449 Kč |
---|---|
Vazba | Pevná |
Počet stran | 208 |
Popis vzhledu | celobarevné fotografie ke každému receptu |
Fotografie | Petr Klíma |
Hmotnost | 757 (g) |