Zeleninová kuchařka

Z farmy přímo na váš stůl
Petr Klíma
2. vydání
DMOC: 449 Kč

382 

Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena právě vám!


Katalogové číslo: 9788088244264 Kategorie: , , Štítek:

Vyzkoušejte osvědčené postupy na zdravá a výživná jídla plná zeleniny, luštěnin a zdravých obilovini. Petr Klíma, který všechny recepty vymyslel, uvařil i nafotil, je také autorem dalších úspěšných veganských kuchařek, Luštěninové a Obilovinové.

Kuchařka je rozdělena podle ročních období a nabízí recepty jak na českou klasiku ve veganské podobě, tak na moderní pokrmy ovlivněné světovou kuchyní, vždy však kompletní sezónní menu pro každou příležitost, od salátů a pomazánek přes polévky, hlavní jídla až po dezerty. Kromě receptů ze sezonních a lokálních, běžných i méně známých druhů zeleniny, jako je například tuřín, vodnice či kadeřávek, skýtá kuchařka i pohled na roční koloběh na farmě a farmářském trhu.

Úspěšný titul se dočkal druhého vydání v upraveném grafickém provedení. Oproti prvnímu vydání došlo k vizuální změně (změna grafiky), obsahově zůstal titul stejný.

Šéfkuchař školní jídelny na ZŠ Hansaulka na Praze 6 a autor tří vegan kuchařek. více

DMOC

449 Kč

Vazba

Pevná

Počet stran

208

Popis vzhledu

celobarevné fotografie ke každému receptu

Fotografie

Petr Klíma

Hmotnost

757 (g)

Zůstaňte v obraze

Nezmeškáte naše novinky, autogramiády, besedy a akce.

S registrací souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.

To top