V ájurvédské kuchyni – posledních 10 ks

Martina Ziska
DMOC: 450 Kč

450 

Kniha obsahuje teoretickou část o KOŘENÍ, a o VLIVU NA ČESKOU KUCHYNI a praktickou část o VAŘENÍ, kde najdete 108 receptů-návodů a tipů. Každá sekce v části Vaření obsahuje barevnou ilustrační fotografii. Tyto fotografie jsou autentické, nejsou nijak stylizované a pochází přímo z Indie a Šří Lanky, z míst, kde autorka dlouhodobě žila.

8 skladem


V knize najdete:

  • propojení védské filosofie se současným přístupem
  • ájurvédskou farmakologii podanou záživnou formou
  • kompletní monografie 13 nejčastěji používaných koření, včetně moderního a tradičního léčebného použití
  • návod jak připravit směsi koření pro léčebné účely
  • ájurvédské pojetí tří hlavních českých koření
  • přes 100 receptů z autentického prostředí současné Indie a světa ájurvédy

MUDr. Martina Ziska zasvětila ájurvédě celou svoji profesní dráhu. Seznámila se s touto naukou... více

DMOC

450 Kč

Vazba

Pevná

Počet stran

271

Popis vzhledu

Vydavatel: MUDR. Martina Ziska

Hmotnost

1008 (g)

Zůstaňte v obraze

Nezmeškáte naše novinky, autogramiády, besedy a akce.

S registrací souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů.

To top