Popis produktu
Osvětluje plánování jednotlivých druhů zelenin, jejich kombinace vzhledem k praktičnosti a kráse, střídání v jednom roce i v průběhu let. V knize je vysvětlen pojem záhonoviště, ale také například to, jak si lze udělat v části zahrady nebo rodového statku zeleninový ráj s mnoha dalšími prvky (letní kuchyní, altánem, skleníkem, vodními záhony, pařeništěm, kůlnou, kompostovištěm, bylinkovou částí, trvalkovou částí, sklípkem, oplocením a zídkou).
Autoři se věnují také tomu, jak chovat kachny či slepice a vhodně je začlenit do pěstitelského systému.
Jednotlivé zeleniny budou v knize podrobně popsány – najdete návod na jejich pěstování, možnosti volby odrůd a forem.
Autoři předkládají osvědčené recepty na zpracování úrody: raw, smoothies i chutná vařená veganská jídla – nejlépe taková, která se snadno připraví v letní kuchyni nebo v altánku přímo u záhonů. Kniha bude natolik lákavá, že zeleninu začnou pěstovat i lidé, které by to nikdy předtím ani nenapadlo.
Jaroslav Svoboda
Jaroslav Svoboda svou zahradnickou kariéru zahájil ve třech letech, kdy se v rámci svých fyzických... více
Lada Svobodová
Vystudovala Zahradní a krajinářskou architekturu na MZLU v Lednici na Moravě. Vždy ji... více
DMOC | 949 Kč |
---|---|
Vazba | Pevná |
Počet stran | 544 |
Popis vzhledu | barevné fotografie, kreslená schémata a návody a recepty na zpracování úrody |
Formát audioknihy | Přes 1000 fotografických postupů a reálných fotografií z rodového statku autora |
Ilustrace | Zdeňka Morávková |
Rozměry (DxŠxV) | 2150 x 370 x 2750 (mm) |
Hmotnost | 2130 (g) |