Popis produktu
Jádrem knihy je výběr nejzajímavějších receptů inspirovaných autorčinými zkušenostmi s mezinárodní gastronomií, klíčových pro všechny kategorie ingrediencí od luštěnin přes pečivo až po mléčné výrobky – přes 40 velkých receptů, doplněných dalšími obměnami a inspiracemi na úsporné a přitom kvalitní jídlo.
Nabízí také praktická úsporná desatera pro každou domácnost či zužitkování surovin na domácí alternativy kupovaných výrobků (například domácí pancettu nebo vlastní sýr).
Jitka Rákosníková
Původně vystudovala Filosofickou fakultu, obor španělština-dějepis a řadu let se pak věnovala... více
DMOC | 449 Kč |
---|---|
Vazba | Pevná |
Počet stran | 156 |
Fotografie | Alena Hrbková |
Rozměry (DxŠxV) | 219 x 19 x 220 (mm) |
Hmotnost | 610 (g) |