Popis produktu
Kniha vám odpoví na tyto a mnoho dalších dotazů:
Jak rozpoznat a nakoupit nejkvalitnější mléko, chléb, maso či zeleninu?
Jaké jsou rozdíly v mléčných výrobcích? Opravdu nám škodí, nebo prospívají?
Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly?
Jaký je rozdíl mezi běžným masem a biomasem? Proč je biokuře dražší? A je opravdu lepší?
Čím vším se dá sladit místo bílého cukru a jak? Jak vybírat med, aby byl opravdu lékem, a proč se agáve už nepovažuje za zdravé?
Jak vařit přirozeně bez lepku a jak používat nové bezlepkové mouky z červené čočky, žlutého hrachu nebo čiroku?
Je zdravější máslo, nebo margarín, sádlo, nebo slunečnicový olej?
Jako dárek k nákupu knihy vám navíc přibalíme ZDARMA plakát do kuchyně v hodnotě 139 Kč – Tahák do zdravé kuchyně, který poradí, jak do vašeho jídelníčku zařadit základní a méně používané potraviny.
Hanka Zemanová
Vystudovala pedagogickou fakultu, ale místo dětí ve škole učí lidi, jak jíst zdravěji a přirozeněji.... více
DMOC | 699 Kč |
---|---|
Vazba | Pevná |
Počet stran | 432 |
Popis | celobarevná kniha plná nádherných fotografií |
Rozměry (DxŠxV) | 220 x 33 x 227 (mm) |
Hmotnost | 1570 (g) |